07 June 2012

Fact About Me

assalamualaikum..

ape khabar semua???sihat tak???hari ni hari khamis..ade yang tengok cerita hantu tak???
kalau aku tak tengok la...sebab teeettttttttt...biarlah rahsia..

hari ni aku nak cite pasala pe erk???ce bagi idea sikit...tak de idea lagi sebenarnya..tapi nak menaip wat post lagi..tak paham betol,aku dengan aqila ni...

eeeemmmmm...
emmmmm...
eeemm..

ok....ha....

ade idea..aku nak cite pasal fact about me...why fact about me..what the important of those fact things to u all..
ok2...and ok...
mehhh,aku tolong cakap kan nape aku nak post pasal fakta tentang aku dan ape kepentingannya..
dari segi kenapa dan pentingnya..
  • saja...rasa nak kenal kan diri..nak orang tahu pasal diri kita
  • pasal tak tahu nak post ape...dan nak promo diri kottt...


amboi..reason sampai nak promote diri tu macam melampau je la...AQILA tak mowww3...
ok la... kita fokus pada aku punya tajuk untuk post kali ni...

FACT ABOUT ME..

  • aku seorang yang pemalas bila aku baru bangun tido...
  • aku ni ade satu habit yang tak boleh bawa pegi shopping..kalau bawa menyesal...sebabnye aku ni tak pandai nak tawar menawar and kalau nampak barang terus beli...bunyi macam boros tapi sebenarnya tak pun,sebab kalau kedai tu harga mahal sangat..aku akan senyum dan blaaa...aku takkan cakap harga ni mahal sangat sebab takut orang tu tak boleh terima,marah n mungkin menyumpah aku..
  • emmmm,aku ni seorang pensilent handset yang tegar..tapi suatu ketika dahulu la..dulu,semua orang panas hati bila kol aku mesti tak dapat..sebab kalau handset dah silent nak dengar ape..almaklumlah..minah silent handset...mana nak dengar bunyi handset kalau silent hanya ade vibrate..mana lah nak terasa..
  • aku seorang yang tak kuat merajuk dan tak reti untuk memujuk..serius aku fail bab mujuk ni...so,jangan merajuk over-over dengan aku sebab aku orang pertama akan lari..bukan lari sebab tak nak pujukk..tapi bagi ko fikir and tenangkan fikiran..
  • aku tak mudah puji orang...kalau aku puji banyak-banyak tu..kira beruntung la..aku tak membodek sebab aku memang tak pandai bodek orang..
  • aku seorang yang peramah dan terlebih mesra..aku ni semua orang nak tegur..ikutkan la..tapi fikir orang tak suka so aku akan diam je la..
  • kalau dari segi emosi aku,aku ni ada masalah nak organise reaksi emotion aku..sebab bila aku happy muka aku tak macam happy..tapi bila sedih muka aku happy..pelik kan..problem tu..
  • aku seorang yang agak manja la jugak..tapi pada setengah orang je..tak semua orang taw..
  • aku tak pandai nak berborak dengan lelaki..or mybe perempuan..sebab aku ni sedap mulut je kot cakap..tak fikir hati orang mybe la..
  • aku tak pandai menipu..sebab nampak benor nipunya..
  • tak sanggup luka kan hati orang kalau orang tu ok dengan kita..
  • cepat paham reaksi yang die bagi..kalau lain macam tuhhh...dah paham la...
  • kadang-kadang gila-gila..kadang senyap..seorang yang mudah berubah...
  • cepat terasa tapi diamkan je...
  • tak mampu nak simpan perasaan sendiri sorang2...mesti cite sekali pun jadi la...
  • tak kuar malam...sebab takot gelap...dan takot tutttt...

banyakkan fact tentang aku...
so,ini just 1 pengenalan bg aku...so lepas ni...sape nak kenal aku...tengok la post ni...kalau ade la..
pape pun..jaga elok2...
wassalam

No comments:

Post a Comment