02 April 2012

kawan baru...

assalamualaikum...
apa khabar???sihat tak???
sekarang ni,aku tengah dengar lagu you are my evrything..mybe kot tajuk die..itu wat aku tersentuhh,setiap dengar lagu tu,aku ingat sesuatu yang aku tengah cuba lupakan iaitu saat prtama aku jatuh cinta...

arrrrgggghhhhh...lupakan la,dah orang tak sudi...ok,baik la...aku nak cite pasal my new friends..someone that i know from some place..he ask my number...how suprise for me...hehehhe...
tak payah nak speakang sangat la,qila...ok,die mintak no aku..aku kenal die kat ym,..kami borak kenal-kenal,best la borak dengan die..seronok..hilang masalah...tapi,bila die tanya soalan tentang sesuatu ni wat aku kurang selesa la pulakkk...die tanya tentang no aku,aku ingat nak end hanya kat ym je...tapi die tak nak..die nak sambung..aku pun,macam nak tak nak je bagi kat die..aku cakap kat die hold on dulu boleh tak??rasa macam cepat je nak mintak no ni...awal kott,baru kenal..die kate die jarang on9..aku pun,macam wat tak tahu..wat muka tembok..nak tengok???

macam ni la...burukk kannn...sebab aku wat tak tahu je request die...lama die penat...die pun give up laaa...
aku pun wat tak tahu saja...ye la wat do no..lame2 bila die nak bla..aku macam tergerak nak bagi..aku cakao kat die,nak x??die kate boleh la..emm,ok la,,...aku bagi la...berlembut hati,hahahah
dan sekarang aku still kawan dgn tapi tak tahu la selama mana sebab die bzi..die budak poly..aku uitm..so,agk susah ble jadual lain..macam aq dgn kwn aku laa...


emmm,..so...bila jumoa kawan baruu..kita kena pikir semasak-masak double masak pun tak pe supaya tak timbul masalh..ok la...
assalamualaikum

No comments:

Post a Comment