27 March 2012

tak nak amik lesen!!!

assalamualaikum...
ape khaba???hari ni aku nak luahkan something...
memang aku nak cakap...so dengar kan lah ye...

di sebuah kisah...aku dalam fobia...aku dah fobia...sebenarnya aku memang nak amik lesen P kereta aku tu...aku nak drive ni untuk jpj tapi kereta JPJ tu macam tak suka aku...dengan handbreak keras...ade pulk kereta clucth panjg sgla..mnyampah aku...aku memang benci habis la kalau macam tu kan...itu baru ujian dalam..luar pulak lagi masalah...elok2 je naik bukit...xde prob pn..kreta tu,mngundur...perggghhh,sakit hati sangat...aku memang fedup giler la...giler punye fed up la...

lepas dari tu,,...aku dah tak mahu untuk amik lesen lagi...aku tak kuasa da taknak..ever n ever...my untuk cuti sem ni x kot...aq nak amik lesen kreta auti sahaja...auto sahaja...aku dah tak kuasa nak pakai manual lagi...taubbbaatttttt...dah tak kuasa lagi da...

aku ingat,naik sem 2 ni...aku amik lesen kreta la..sebab sakit kot...tak boleh drive pun,aku jadi tension gak....walaupun aku nak amik lesen,aku tetap nak lesen P kreta auto sahaja...

muktamad...

so,da...nothing want to sayy...assalamualaikum

No comments:

Post a Comment