16 March 2012

relax dan santai

assalamualikum,...
apa khabar???dah lama aku tak menaip kat blog ni...
dah bersemak da blog nii...

harap siapa yang menjengah blog ni akan mendapat ketenangan ye...
sekarang aku tengah demam,uhuk3...walau macam mana sakit kita pun..kita kena kuat..betol tak..
hari ni aku nak santai je...
sekarang ni tengah final exam...so kena la study...
sekarang ni,curi masa sebab nak santai2 je...hehehehheeh
dalam masa aku tak post ni,...macam-macam berlaku dan kesabaran aku pun agak tercabar..
yang aku mampu adalah satu redha dengan ape yang terjadi dan aku istiqamah dengan hati agar aku mengikhlaskan luka yang ada dalam hati aku...

aku sebenarnya tak tahu nak taip apa...just ini je yang aku mampu...
semoga kebahagian dan keselamatan iringi korang...
wassalam...

No comments:

Post a Comment