26 March 2012

diNNer BaNKing

assalamualikum...
apa khabar???ya wahai sahabat di pagi yang tak bape nak buta sebab dah ade yang celik macam aku ni...
so,aku pun,mulakan keje membersihkan sawang bpe posen yang ade kat blog ni...
so,how comes your life,is it ok???or have something prob...
kalau ade prob settle la dgn hati yang tenang...

sebenarnya aku nak cakap pasal dinner aq kat hotel,dinner part 1 la katekan...
confirm kene wat performance..aku kene wat cat walk and mnari..pergghhhh,bergegar siak stage tu...
tak boleh tahan...but all have done it...lagipun,ini bukan pertandingan but just entertainment for audience only..

so,nak tahu tak menu die ape???aku malas nak taip...aku view pakai pic je ari ni..
so,kite da cakap pasal makan tempat aku tak bagitahu,adoyai...
tempat die biasa saja,tiada apa yang harus dikatakan...hahahahha
ok,tempat suda makan suda...ape yang tak suda...don't talk about video of the peformance...
nape???sebab video 2 memang aku tak de........hahahahhahahah
hari ni aku agak xbpe nak betul la pulak...asyik gelak je...
em,nak cakap ape erk???pic dinner,kalu nak post dume pic memang xde la kan...so,ape yang ade je la...rasa macam ni,ok kot...










so, da tyang gambr..banyakkan,hahahahaa....
bukan selalu taw nak tangkap gambar ni,haha...
so...n soooo onnnn xthu nak kate ape...

ape pun,aku akan post lagi sebab ade benda aku nak share...
bukan lagi cinta hanya filem dalam hidup...
jadi sampai ketemu...assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment