29 March 2012

dah dapat da...

assalamualaikum...
apa khabar???sihat ke semua??ada yang sakit..kalau ade,makan la ubat...
ape yang aku dah dapat???(based on topic)

aku dapat something..bermulalah kisah aku yang nak cari facebook sepupu aku..aku tahu nama dia cuma najmi je,..ala,saja je nak kenal..
cari punya cari aku jumpa sorang yang aku selalu jumpa kat U aku..kira corius gak la..nak tahu jugak sapa dia kan..dia ni sapa nama..tapi tak dapat..sebab die part 2 aku part 1..aku kenal die,mean jumpa die sejak dan pertama kali mase aku pra diploma..aku jumpa sekali tak pe la..oleh disebabkan hari-hari jumpa..
aku teringin nak tahu die course ape???kolej ape???
first assumption aku,die budak tourism..
at last budak public admin...ya allah,course yang menyakitkan jiwa..jiwa yang penuh serabut...arrrgghhhh...

second,hari tu,aku nampak die balik kolej..tapi aku tak tahu die kolej mana,sebab die ikut laluan yang wat aku keliru..sebab ade 3 kolej kat situ...so salah satu,adalah kolej die..
die kolej ape pun,aku tak kisah pun..tapi setiap kolej melambangkan ahli-ahli didalm ni..heheheh...

aku teringin nak borak dengan die,mean jadi kawan die..tambahan aku dah dapat fb die..first aku rasa tak percaya sebab berkawan dengan orang disekeliling aku...so,suprising...hahahha..
k la,nothing to say...just one moment to get one friendship...

see you next...
tiada lagi cinta hanya filem dalam hidup...
assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment