13 February 2012

OuR SouLMate

assalamualaikum...
kita bertemu lagi pada masa yang tak bape sama dalam waktu bape jam saja...
sebenarnya,aku tergerak nak cakap pasal our soulmate...
kira macam jodoh la...


jodoh kita telah ditentukan oleh Allah dan memang tercatat...
so,siapa dan dimana kita jumpa dia..kita sendiri takkan sedar...
dan semua orang pasti akan jumpa kecuali siapa yang tak de effort langsung nak cari jodoh or memang ternyata tak ade tu...memang tak ade la...

aku cakap ni pun,based dari lagu aisheteru ni,haaaaaaa...
so,aku pun tergerak dengan kata-kat soulmate???

aku rasa penat la pulak...smbung esok la...xde mood dengan mengejut...


ok,aku sambung...hari ni selasa...
pasal soulmate kita...soulmate ni memang satu perkara yang cukup sensetig bagi sumeorang termasuk aku...
aku selalu bayangkan macam mana lah aku jumpa soulmate aku...
dan secara tiba-tiba petang tadi aku dapat rasakan jumpa cinta pertama yang selalu komik tulis...

statment dapat rasakan jumpa cinta pertama ialah bila aku rasa macam komik-komik tulis..
mata bertentangan mata dan...macam-macam la...

tapi konsep petang tadi yang aku kena tu lain sikit je...tak lari jauh pun...

No comments:

Post a Comment