25 January 2012

PRoJeCT assiGMent

assalamualaikum,...
apa khabar??sihat???
sebenarnya,aku rasa pelik sejak akhir-akhir ni...sebab aku asyik post je kat blog biasanya aku takkan ade masa langsung...mesti ada rasa malas or ngantok je bile nak bloging...ayat macam aku harus hantar post setiap masa je...aduhai,masalah....

ape benda erk,aku nak post arini...dari title tu macam project besar je...at last,kecik je...
sebenarnya, aku dapat satu tugasan yang akan menyusahkan aku la,mybe...
dalam banking kan ade subject managment...
dan aku paling benci untuk belajar subjek yang memerlukan aku untuk membaca dan aku cukup tak suka untuk  baca something yang macam sejarah,...serius penat kot...
ok,back to the topic...subject managment ni or ringkasannya MGT in code 162...suruh my group and aku untuk cari 1 company paling terkenal kat malaysia...serius la,memang masalah kalau nak bekerja dalam group...lagi-lagi kalau ade 6 kepala termasuk aku...but, insyaallah mybe akan lancar nanti...untuk setakat ni...aku pilih company munchys...



tara....
ada setngah group beruntung sebab semua maklumat ade kat situ,so senang la...
kita tak payah nak pegi syarikat or pejabat pengurusan untuk berjumpa dengan HR die lagi semua...malangnya,mybe aku tersalah pilih company so kene la interview...
sebenarnya,aku pun malas,hahahhaha...
tapi yang best,kilang die kat kampung aku je...
so,xde hal la...serius tak de hal la...
tapi tetap ade hal sebab ade masalah len yang timbul...iaitu masalah bape ramai nak pegi n sape nak pegi...
aku tanya cuma sorang nak ikot....adoyai...
paper kne hantar 20.2...mahu tak mampus...present dalam bentuk lain lak...
serius aku rasa cukup tercabar n di cabar..jadi,next week la aku pegi batu pahat bersama kawan aku...
hope project ni siap awal sebab sakit fikirkan semua ni....
sape-sape ade maklumat pasal organizing munchys bagi-bagi la tahu...
otak serabut ni...
dengan assigment account yang tiada kesudahan...haiiiiiyoooo

so,say da...assalamualaikum


No comments:

Post a Comment