28 January 2012

Aktiviti PaDaT

assalamualaikum...
apa khabar???macam mana dengan hari minggu korang nak isi dengan ape????

post kali ni aku nak cakap pasal n nak bising n nak merungut pasal aktiviti aku minggu depan yang macam gunung menimbun dan sememangnya stress sangat-sangat....
hari isnin ni aku dimulakan dengan kemungkinan ade test business math n mangment....
arrrrggggghhhhh,tidakkkk dua dalam satu....biol aku macam ni....
tapi math 2 tak bape nak sure sangat la...
dan aku kene hadapi 2 kelas BEL yakni english satu pagi buta n satu malam buta...
memang tak la kan...selasa memang hari relaks sedunia tapi kiteorng kene bincang pasal program ari jumaat n sabtu iaitu interview g munchys....
hari rabu mybe ade test math so antara dua la n kne hafal yasin dari ayat 1 hingga 20...
hari khamis,aku umpama mimpi ngeri kena makan ubat semput sebab kene siapkan banyak assgment account n nak kne antar wat kat depan lagi...so,tension gler la...
hari jumaat ade quiz account ,serius aku rasa macam nak mati...

ni pun,aku penat nak study saje nak merepek kat blog...
tak senonoh tolll....dalam mase ade even FPP iaitu fakulti pengurusan perniagaan nak pergi tapi tak de mase...dah la,tudung cantik n murahhhh....
aku ni,kalau murah laju je,...
so kepada pelajar uitm lendu melaka datang la...ade kayak taw...
aku lak tak sabar nak naik basikal heheheh....

so,sampai disini aku merepek...
assalamualikum...

No comments:

Post a Comment