06 December 2010

panel yang asyik dikenakan...

video
cian tol panel 2...but,sory if ade yang terasa and sorry lau video ni tak bape clear

05 June 2010

Ade j0d0h TaK Ke MaNe....

bak kata pepatah,ade j0d0h tak kemana..walau jauh trpisah skli pun..ia akan tetap bersama..
cinta bukan satu ukuran yang boleh diukur akan kehadirannya..
c0nt0h,macam guru aku..
tanpa kite 0rang sebagai anak murid tidak langsung sedar yang cikgu kami telah bercinta..
ramai yang terkejut termasuk aku..kami terkejut kerana cikgu kami berpasangan dengan cikgu yang turut mengajar kami..kiranye,cikgu BM(perempuan) dan cikgu LK(lelaki) mengajar dalam satu kelas yang sama..mybe,itu j0d0h mereke..yela,j0d0h..takkan ade yang b0leh mengagak atau meneka..walau apa pun,di sini aku nak ucapkan..


'SELAMAT PENGANTIN BARU'

20 May 2010

cinta kita..

Cinta adalah subjektif yang perlukan akal untuk berfikir akan jawapan yang tidak mungkin hanya satu jawapan yang termaktub,seperti dalam peperiksaan..
Cinta membawa sese0rang itu trus terhanyut..
Jika tiada ketabahn untuk menempuhinya..
Kerana cinta..
Jiwa terseksa,
Jiwa menangis,
Tolong..tolong..
Bantu lah aku,
Tabah kan la hati hamba mu ini..
Hanya diri sahaja tahu,akan seksanya..
Biarpun begitu,hanya satu cinta yang kekal abadi..
Iaitu,cinta ALLAH..
Cintai lah,DIA..
Kerana DIA,
Hati dan jiwa tidak terseksa..
Malah,
Lebih tenang dan bahagia..

Cinta manusia,
Banyak keb0h0ngannya,
Penuh dengan janji-janji palsu yang belum tentu tertunai..
Namun,
Tidak semua begitu..
Kerana setiap manusia punya sikap berbeza-beza..
Hanya kita,
Sebagai manusia harus bijak membezakn cinta yang membawa kepada kebahagian atau kemusnahan..
Jika ingin tahu cinta,
rasailah dengan mata hati,
Bukan hawa nafsu yang akan membawa hidup terseksa..